Occasions Rotterdam

Merk

Model

Heeft u een vraag? U kunt ons ook WhatsAppen! Ons WhatsApp-nummer is 0626003160

Occasions in Rotterdam waarbij u er zeker van kunt zijn dat u waar voor uw geld krijgt, waar vindt u die? Er worden talloze occasions aangeboden door Rotterdam, nee door heel Zuid-Holland, waarbij het maar de vraag is of u er überhaupt de parkeerplaats mee afkomt. Gelukkig kunt u wél vertrouwen op de occasions van Autobedrijf Liekendiek in Rotterdam. En dat zeggen we niet zomaar!

Waarom u voor de beste occasions in Zuid-Holland naar Autobedrijf Liekendiek in Rotterdam komt

Dat begint met de selectie van de voertuigen die wij inkopen. Hiervoor kiezen we alleen betrouwbare merken uit als Audi, BMW en Opel. En ook merken als Citroën en Volkswagen zijn geliefd vanwege de lage onderhoudskosten. We kopen ook alleen occasions in met een duidelijke onderhoudshistorie zodat wij, en u als klant, weten waar een auto in Zuid-Holland in onderhoud is geweest. Iedere auto die wij betrouwbaar genoeg achten wordt ingekocht, grondig van binnen en van buiten gereinigd, en wordt technisch nagekeken. Pas daarna wordt de auto te koop gezet in de showroom en via de website.

Waarom u ook het onderhoud aan onze experts over laat

Aan wie geeft u het onderhoud van uw auto liever uit handen? Het liefst bij hetzelfde bedrijf als waar u de auto heeft gekocht, toch? Dankzij ons strenge inkoopbeleid zijn onze monteurs uitstekend op de hoogte van de specificaties van al onze occasions, en u hoeft niet heel Zuid-Holland door voor een onderhoudsbeurt of APK. Heeft u trouwens al gekeken wat u voor uw huidige auto terug kunt krijgen? U kunt ons ook WhatsAppen! Ons WhatsApp-nummer is 0626003160

Copyright 2017 – VWE Website

Stuur ons een bericht