Auto kopen Rotterdam

Merk

Model

Heeft u een vraag? U kunt ons ook WhatsAppen! Ons WhatsApp-nummer is 0626003160

Een nieuwe auto kopen in Rotterdam, waar let u dan op? Iedereen vindt weer iets anders belangrijk. De een kiest liever voor een grote auto, de ander voor een snelle met veel pk’s, en weer een ander gaat bewust voor een auto die bewezen lage onderhoudskosten heeft. Ondanks deze verschillen is iedereen die een auto gaat kopen in Rotterdam het hier wel over eens: een nieuwe auto koopt u bij een dealer die u vertrouwt!

Auto kopen in Rotterdam: 3 redenen waarom u naar Autobedrijf Liekendiek komt

Hoe bent u er zeker van dat u een auto koopt bij een betrouwbare dealer? Die vraag hebben we ons bij Autobedrijf Liekendiek ook gesteld. We zijn tot de conclusie gekomen dat een betrouwbare dealer, betrouwbare auto’s verkoopt. Die betrouwbaarheid garanderen wij door:

  • Jonge occasions in te kopen bij dealers, leasebedrijven en fleetowners
  • Auto’s van betrouwbare merken in te kopen
  • Ernaar te streven om iedere auto te leveren met een uitgebreide onderhoudshistorie

Iedere auto die bij ons binnenkomt wordt grondig geïnspecteerd en gereinigd, zodat u er zo lang mogelijk plezier aan beleeft.

Kom onze occasions bekijken en oordeel zelf

Neem alvast een kijkje bij het aanbod van occasions. Heeft u een auto gezien die u interessant vindt? Kom dan langs bij onze vestiging in Rotterdam en vorm uw eigen oordeel over de kwaliteit. Wilt u ook uw huidige auto inruilen? Kom er meteen achter hoeveel uw auto waard is! U kunt ons ook WhatsAppen! Ons WhatsApp-nummer is 0686859711

Copyright 2017 – VWE Website

Stuur ons een bericht