U wilt uw auto inruilen?

Geen probleem! Wij ruilen in principe alle merken in maar doen geen biedingen ongezien.

Wij krijgen namelijk doorlopend per telefoon of mail de vraag :hoeveel is mijn auto waard,of wat krijg ik terug? We merken in de praktijk dat men soms niet exact weet wat voor uitvoering of model het betreft en hoeveel km de auto precies gereden heeft,wat wel van essentieel belang is voor de waarde!

Onze mening:
Om u een scherp voorstel te kunnen doen en uw auto op juiste waarde te kunnen schatten dienen wij uw auto en kwaliteit te zien,en u die van ons!

Wij praten ook niet over wat krijgt u terug of hoeveel uw auto waard is in geval van inruil, we zeggen meteen als we uw auto zien wat u dient bij te betalen op uw huidige auto.

Autobedrijf Liekendiek hanteert dus geen verkapte marge om u het gevoel te geven dat u meer inruil krijgt,het toe te betalen bedrag is tenslotte waar het om gaat en waar we elkaar de hand opgeven als we tot overeenstemming komen.

Wij nodigen u bij deze graag uit om uw auto ter plekke door ons te laten taxeren, en u een scherp voorstel te doen op de auto van uw keuze.

TIP: Denkt aan het volgende om mee te nemen bij inruil:

  • Kenteken card + 2 delige tenaamstellings codes

of

  • Deel I, Deel II en overschrijvingsbewijs Deel III.
  • APK Formulier.
  • 2de sleutel.
  • Onderhoudhistorie.

Auto Inkoop

Foto's

U kunt meerdere afbeeldingen selecteren (max. 10). Als u de "Crtl-toets" ingedrukt houdt, kunt u meerdere foto's selecteren.

Even geduld..

Persoonlijke gegevens

Whatsapp U kunt ons ook WhatsAppen! Ons WhatsApp-nummer is 31686859711